Denne annonce er muligvis forældet!

Kolonihaver til salg er flyttet over på Facebook. Derfor kan denne annonce godt være forældet.

Hvis du søger en kolonihave, så tag et kig i Facebook-gruppen .Salgspris: Solgt!
Boligareal: 6 m2 Grundareal: 392 m2

Vand: El: Kloakering: Toilet: Køleskab:
Soveværelser: 0

Medlem af haveforening: Nej
Navn:
Haveafgift: kr. 1.672

Denne kolonihave er desværre solgt.

Særdeles billig kolonihavegrund Skovhøjen Næstved

Dejlig grund med et velholdt og velbygget skur sælges meget billigt. Skuret er på ca. 6 kvadratmeter. Grunden ligger midt i kolonihaveforeningens Skovhøjen og har udsigt til den nærliggende skov,Kalbyrisskoven, som kun ligger ca. 500 meter væk.

Grunden er på 392 kvadratmeter og de årlige udgifter til kontingent og haveleje udgør 1672 kr. Der er ikke indlagt vand og el, men der findes flere vandposte i nærheden.

Kolonihaveforeningen Skovhøjen ligger i smukke omgivelser i Næstveds østlige udkant omgivet af skov og marker. Der er ikke indlagt vand og el på området, men foreningen har 2 velfungerende toiletter, som i sommerhalvåret regelmæssigt bliver tjekket af en servicemedarbejder. Ingen bopælspligt, og der må overnattes i perioden april til oktober, hvor der også er åbent for vand og toilet.

Gode indkøbsmuligheder i nærheden. Ca. 1 km til to dagligvareforretninger og ca. 2-3 km til Næstved Storcenter (Bilka). Busholdeplads ca. 100 meter fra indgangen og Næstved Station ligger ca. 3 km væk.

Ud over en smuk og velholdt grund, får du med i købet mulighed for dejligt socialt samvær med de forskellige naboer i området.

Pris:  8.000 kr

Henvendelse:  Anni Bech mobil 20849870


Næstved
Skovhøjen Kalbyrisvej 4700 Næstved