Denne annonce er muligvis forældet!

Kolonihaver til salg er flyttet over på Facebook. Derfor kan denne annonce godt være forældet.

Hvis du søger en kolonihave, så tag et kig i Facebook-gruppen .Salgspris: Solgt!
Boligareal: 55 m2 Grundareal: 465 m2

Vand: El: Kloakering: Toilet: Køleskab:
Soveværelser: 1

Medlem af haveforening: Ja
Navn: Engen
Haveafgift: kr. 2.600
Indflytningsklar kolonihave til salg i Aalborg
På grund af mangel af tid, er vi desværre nødsaget til at sælge vores utrolige dejlige kolonihave!

Huset består af en lys spisestue med et indbygget skab, stor stue med plads til sovesofa, lænestole, kommode m.m. Et lille hyggeligt soveværelse med plads til en 3/4 seng og en lille kommode. I køkkenet er der godt med skabsplads, og der medfølger et nyere gaskomfur med ovn, og derudover medfølger der et gaskøleskab. På badeværelset er der almindeligt WC med afløb ud til en septiktank, fin håndvask med en næsten ny vandhane og et lækker bruseniche med varmt vand fra gasvandvarmer. 

Hele huset blev nymalet indenfor for et par år siden, og er delvist isoleret, og gulvene er hvidmalet og meget nemme at holde rene. Huset har fået helt nyt tag i foråret af 2016 med tagrender. Der er strøm i form af solcelle, som kan oplade telefon, computer, støvsyger, lille fjernsyn, og en hækkeklipper. Der medfølger ligeså en gasvarmer, som kan opvarme hele huset på de grå og triste dage. 

Til huset er der et skur fyldt med alt hvad man har brug for til at holde haven vedlige, inklusiv græsslåmaskine, hækkeklipper og haveredskaber. 

Omrking huset er der en dejlig sydvendt terrasse med masser af privatliv, med både plads til dasehjørne, grill arrangement og havemøbelsæt.

Haven er stor og flot, med inddelte bede med masser af flotte stauder og rosenbuske. Nylagt køkkenhaven med højebade fra foråret 2017, hvor der gror jordbær, sqaush, rabarber m.m. I haven findes der blåbær, hindbær, stikkelsbær og brombær. Havens pragt er et stort magnoliatræ, som blomstrer flot i maj lige foran huset. 

Så hvis du/I står og mangler et hus, som man kan bo i, både i sol og regn, med utrolig søde unge naboer omkring jer, så er det have 129, som I står og mangler! 

1. Haveleje er betalt for i år. Sæsonen starter sidst i Marts og slutter sidst i Oktober, så man har masser af tid til at nyde hele denne sæson af huset. 

-lyst og rummeligt hus, som kan bruges hele sæsonen uanset vejr
-El i form af solcelle
-Lækkert badeværelse med bruser og varmt vand
-Nyt tag fra 2016
-Nye højebede fra 2017
-Frodig have

Vurdering: 75.291,45 kr. 

Aalborg
Engen 129