Salgspris: Solgt!
Boligareal: 22 m2 Grundareal: 390 m2

Vand: El: Kloakering: Toilet: Køleskab:
Soveværelser: 0

Medlem af haveforening: Ja
Navn: Voerbjerglund haveforeningen
Haveafgift: kr. 3.100

Denne kolonihave er desværre solgt.

Lækker kolonihave

Vi sælger vores helt fantastiske kolonihave, da vi grundet huskøb, ikke har tid til begge dele. 

Den er beliggende i Danmarks aller dejligste kolonihaveforeningen, Voerbjerglund i Nørresundby. Haven er perfekt til alle som ønsker en have der er lige til at gå til, nem at holde og hvor der er plads til sjov og hygge for både voksne og børn.

Kolonihaven er vurderet til 138.541kr, men sælges til kun 65.000 kr.


Haven byder på 2 store terrasser, hvor solen kan nydes hele dagen. Der er en sandkasse omme bag huset, samt et dejligt redskabsskur hvor der følger følgende redskaber med i handlen:

  • Motordrevet græsslåmaskine
  • Generator
  • Skuffejern
  • Kost
  • Rive
  • Spade
  • Samt diverse småting

Alle havemøblerne følger med, dog ikke gasgrillen, men der er en stor Weber kuglegrill, som følger med i stedet. Nedgravnings trampolinen kan der forhandles om, hvis denne ønskes med :)


I haven er der anlagt 2 hjørnebede med forskellige stauder i, som sikre blomster hele sommeren og som kommer igen år efter år. Der er et højbed med jordbærplanter, et højbed med krydderurter: basilikum, mynte, purløg og persille. Der er et bed med bær: 3 blåbærbuske og 1 solbærbusk. Krukker med forskellige blomster og 2 hindbærbuske, som er placeret på terrasserne. Der er også et langt højbed, for enden af den ene terrasse, hvor der er plantet lavendel, som også kommer igen år efter år. (Bonus info: lavendel holder myggene væk) 


Huset er 22 kvm. stort og med en dejlig overdækket veranda, som gør, at man kan sidde ude selv når duggen falder.

Huset består af et køkken i åben forbindelse med stue, samt et toilet med træk-og-slip. Der er en dejlig sovesofa, som kan slås ud til en dobbeltseng, så man uden problemer kan sove der. Møblerne i huset følger med i handlen, det er kun et par enkelte billeder, anlæg og nogle andre personlige småting, som ikke følger med.

Der er ilagt solcelleanlæg, og der følger både køleskab og diverse lamper med LED-pærer med. 


Havelejen er betalt frem til november.


Skriv eller ring på tlf. 60787946 og kom ud og oplev denne skønne perle.

Nørresundby
Voerbjerglund 58