Salgspris: Solgt!
Boligareal: 50 m2 Grundareal: 510 m2

Vand: El: Kloakering: Toilet: Køleskab:
Soveværelser: 2

Medlem af haveforening: Ja
Navn: Engen
Haveafgift: kr. 2.000

Denne kolonihave er desværre solgt.

Skønt beliggende kolonihavehus med 510 m2 have til salg (Et håndværker/gør-det-selv tilbud).

Kolonihave til videre renovering 

Vurderet til 59.900 DKK d. 16/04/2018 

Salgspris: 35.000

Hovedbygningen har et stort værelse, der tidligere har være stue/køkkenalrum, en stor udestue, en lille mellemgang, toilet, samt et ekstra værelse. Der er indlagt vand. Huset er, inklusive udestuen, ca. 50 m2. Haven har to større æbletræer, et pæretræ og et blommetræ. Alle træerne har indtil nu givet en særdeles fornuftig høst, og havens planter og blomster fremstår flot om sommeren. Desuden er der mange ribsbuske og solbærbuske, samt lidt hindbær, brombær og jordbær.  Der er hæk hele vejen rundt om haven, og der er blevet arbejdet hårdt på at skabe en lukket have. Derfor er der også opført grønt hegn i bagenden af haven. 

Hovedbygningen har været under renovering det sidste års tid, hvor der b.la. er lavet nyt glastag på udestuen og støbt cementgulve i hele huset (ca. 70% færdiggjort). Dertil er udestuens ydervægge under renovering med termoruder, udskiftning af træ, samt opsætning af ny yderbeklædning. Køber skal være opmærksom på at renoveringsarbejdet ikke er afsluttet. Udover hovedbygningen forefindes også en mindre bygning, som er brugt til opbevaring af plæneklipper og haveredskaber. Der er indlagt vand og der har tidligere være brusebad (bygningen udgør 12 m2). Der er lagt dræn i haven med udløb til kloaksystem, som dog skal renses for at opnå fuld funktionalitet.  

Midt i haven findes et lille velfungerende drivhus, hvor de fleste glas er skiftet ud sidste sommer. Der er stadig et par ældre ruder med mindre skader, uden betydning for anvendeligheden. Ekstra glas og monteringsbeslag medfølger. Dertil er der et lille trælegehus, der udover at det trænger til maling og udskiftning af et par brædder, er i ganske fin stand. 

Alle byggematerialer indgår i salget. Herunder træ, fliser, cement, diverse skruer og beslag, samt ca. 10 m3 vasket sand til støbning og anlægsarbejde. Værktøj kan evt. indgå mod en merpris (Ekstra vinduer og glasdøre, som står i haven, indgår ikke).    

Ring på telefon 71382326 for en fremvisning, eller tag en tur ud i Engen 133 (9000 Aalborg SV) og se huset udefra på egen hånd. Det er okay at gå ind i haven for besigtigelse.

Aalborg
Engen 133