Salgspris: Solgt!
Boligareal: 50 m2 Grundareal: 450 m2

Vand: El: Kloakering: Toilet: Køleskab:
Soveværelser: 1

Medlem af haveforening: Ja
Navn:
Haveafgift: kr. 2.300

Denne kolonihave er desværre solgt.

Kolonihavehus sælges i Aalborg

NY PRIS!


Havelågen er ikke låst. I er velkomne til selv at gå ind og kigge (fremvises også efter aftale). Adressen er Højvang Øst 49, 9210 Aalborg SØ. 


Kolonihave sælges i Højvang Øst (Aalborg SØ/Gug) tæt ved Gigantium og med kort afstand til Universitetet. Beliggende i et særdeles attraktivt (nybygget) område med gode indkøbsmuligheder, busforbindelser, legepladser og store grønne områder, hvor der er rig mulighed for at løbe en tur eller lufte hunden.


Huset er 50 kvm og godt indrettet med køkken og stue i et, udestue, soveværelse og badeværelse. Der er indlagt vand og el, samt installeret varmepumpe. Mere eller mindre hele huset er istandsat indenfor de seneste par år. 


Der er endvidere en stor træterrasse og et drivhus med en flot stor vin der breder sig op langs hele loftet. Haven er nem at holde, men stadig spændende med blomster, buske og frugttræer. Præmiehave 2017. 


Jeg har igennem flere år fremlejet min lejlighed hele sommerhalvåret, hvor jeg har boet i kolonihaven og dermed sparet huslejen fra 1. april - 1. november hver år. 

Med en husleje på 5.500 kr./mdr. vil det give 38.500 kr. årligt. Dvs. at huset har sparer sig selv ind på knap 3 år! 


Kolonihaver er populære som aldrig før og er steget voldsomt i pris i storbyer som Århus og Kbh. Mon ikke også denne efterspørgsel snart kommer i Aalborg?


https://www.bt.dk/bolig/kolonihaver-er-populaere-som-aldrig-foer-danmarks-dyreste-sat-til-salg-for-mere-end-


http://livsstil.tv2.dk/2014-06-10-10-år-på-venteliste-derfor-hitter-kolonihaver-hos-de-unge


Vurderingspris 200.000 kr (182.000 kr. eksl. indbo). Indbo består bl.a. af køle/fryseskab, opvaskemaskine, komfur/ovn, vaskemaskine, nyt badeværelsesinventar inkl varmtvandsbeholder m.m. (Stort set alle tingene er under 2 år gamle).

Priside: 110.000 kr


OBS! Der er bopælspligt i Aalborg kommune. Haveforeningen lukker for vander i vinterperioden (nov-apr).  Haveleje: 2.300 kr/årligt.


Kontakt Maj Hygum tlf 60256093k Læs mindre

Aalborg
Højvang Øst 49, 9210