Salgspris: Solgt!
Boligareal: 15 m2 Grundareal: 120 m2

Vand: El: Kloakering: Toilet: Køleskab:
Soveværelser: 1

Medlem af haveforening: Ja
Navn: Virkelyst
Haveafgift: kr. 1.570

Denne kolonihave er desværre solgt.

NY PRIS! Kolonihavehus i Aabenraa

SÆLGES: Kolonihavehus i Aabenraa - Det er lidt af en ægte kolonihavehus-perle, der sælges her. Forestil dig at tage ungerne med ud i kolonihaven, tæt ved skov og bæk, og med masser af frisk luft og højt til himlen. Og kun godt 100 meter fra det nye Arena Aabenraa med svømmehal, idrætsmuligheder, udendørs legeplads. I løbet af sommeren afholdes der også dyrskue samt ringridning på pladsen overfor Arena Aabenraa.

Kolonihavehuset er fra tresserne original stand med betongulv. Selve huset måler 3,5 x 4,2 meter med en frihøjde til bjælkerne på 1,9 meter. Lukket hems med mulighed for sovepladser eller opbevaring. I alt er der mulighed for 5 sovepladser.

Redskabsskuret, der er fritstående, måler 2,4 x 5,0 meter med en højde på ca. 210 cm. Både hus og redskabsskur har tag af pandeplader. Tørkloset. Sæsonen igennem er der eget vandtapningssted ved kolonihavehuset.

Og den store græsplæne kan da hurtigt og nemt laves om til en masse bede med lækre hjemmedyrkede grøntsager. Og ungerne lærer en masse og forældrene kan blive de nye "kolonister". Der er mulighed for udbygning med første sal som soveplads og der er samtidig et stort redskabsskur, der dog trænger til et par kærlige hænder. Pris: 11.000 kontant for bygningerne.  Årlige leje til kolonihaveforeningen udgør pt. 1.570,-

Kontakt mig via e-mail: ep@mitropa.dk - eller på tlf. 2124 2696 hvis du er interesseret i denne perle – fremvises gerne.

Aabenraa
Virkelyst 6