Salgspris: Solgt!
Boligareal: 49 m2 Grundareal: 500 m2

Vand: El: Kloakering: Toilet: Køleskab:
Soveværelser: 1

Medlem af haveforening: Ja
Navn: Aablink
Haveafgift: kr. 2.500

Denne kolonihave er desværre solgt.

NY PRIS: Hyggelig koloninhave i Aalborg
NY PRIS: Hyggelig Kolonihave i Aalborg

Vi sælger vores hyggelige kolonihave i Haveforening Aablink i Nørresundby.

Huset er i denne sæson blevet renoveret. Der er lagt nye trægulve, blevet isoleret og indsat nyt toilet. Der findes solcelle anlæg på huset. Huset er fint opdelt med et rum med træk/slip toilet med vask,  et køkkenrum med gas komfur, gas køleskab, køkkenbord med vask, et rum med soveværelse med dobbeltseng og en stor stue. Fra stuen er der udsigt til hele haven gennem store vinduer. Haven indeholder vidunderlige blomster, græsplæne, højbede, bede med forskellige bærbuske og flere smukke træer.

Der er en terrasse ved huset med skøn formiddags-, eftermiddags- og aftens sol, hvor det er oplagt at grille. Der forefindes en ny Weber grill som sælges med huset. Bag huset forefindes skur med haveredskaber.

Kolonihaven befinder sig på en grund, der ikke bliver oversvømmet, og kolonihaven er omgrænses af en tæt tjørnehæk, der sikrer privatlivet. Der er 5 min. gå afstand til Lindholm Å og 10 min. til Fjorden.

NY PRIS: 50.000 kr

Vi har sat en ny salgspris på kolonihaven. Vi er åbne for forhandling om prisen og løsøre. Vi vil gerne give kolonihaven videre til nogen/nogle, der bliver ligeså glade for den, som vi har været.

Løsøre er vurderet til 12.000kr.
Vurderings pris for huset 78500.
Giv et bud
Aalborg
Aablink 87, 9400 Nørresundby