Salgspris: Solgt!
Boligareal: 52 m2 Grundareal: 400 m2

Vand: El: Kloakering: Toilet: Køleskab:
Soveværelser: 2

Medlem af haveforening: Nej
Navn:
Haveafgift: kr. 1.500

Denne kolonihave er desværre solgt.

Badestrand, skov, legeplads, købmand, natur.
Fremvises i påsken (fredag til mandag), og kaffen er klar.. Ring bare i forvejen.

Foråret 2018 kalder, planlæg sommeren i klassisk lille sødt velholdt kolonihavehus med dejlig have, 200 m fra badebro ved Kalundborg Fjord - lige på grænsen (starten) af Røsnæs, hvor der som bekendt er flere solskinstimer, end resten af landet. :-).

Huset, som er på 47 m2, indeholder nyt Ikea-køkken, soveværelse, stue, ny vinterisoleret havestue / spisestue (”gildesal”) med plads til 12 til spisning, samt plads til overnattende gæster. Tilbygning med toiletrum (Campingtoilet og håndvask), og i den anden ende af tilbygningen er et lille redskabsskur og disponibelt rum til diverse.

Udhus i haven med værksted og plads til større haveredskaber som græsslåmaskine og hækklipper.

Huset og haven er velholdt, og ligger i børnevenlige omgivelser, med legeplads.

Huset er indrettet med retromøbler.

Der er også et drivhus med blå druer, og plads til 4 plantekasser (selvvandingskasser) til fx agurker, tomater og peberfrugter (som jeg selv har haft held med at dyrke - i overflod).

I haven findes desuden tre terrasser og hyggelige kroge. Og der er 2 æbletræer: et Ingrid Marie æbletræ, med dejlige store røde æbler, som hænger på træet indtil efterårsferien, et Ananas æbletræ, (sommeræbler) som har æblerne spiseklar i august / september, et blommetræ med både gule og blå blommer, røde og gule hindbær, blåbær, torne-fri brombær.

Så er der mynte, citronmelisse og bronzefennikel (ligner dild, men smager og dufter af lakrids).


Dette hus har været i familiens eje i 20 år. Men nu er både børnene og jeg vokset fra huset, og vi håber på at nye ejere kan få lige så meget glæde af den dejlige perle med fantastisk beliggenhed, som vi har haft. Det er et skønt sted, både for børn og voksne. Børnene har gode muligheder for at få tiden til at gå, mens forældrene pusler i haven.

Der er IKKE bopælspligt i Kalundborg Kommune. Tog fra København hver time. Rejsetid fra København H kun ca. 1,5 time. 3 km fra Kalundborg Station, men der kører bybus til stedet 2 x i timen på hverdage, Og en gang i timen søndage.

Fremvisning - Til Påske - men ring venligst forinden.

Kalundborg
Solitudevej