Salgspris: Solgt!
Boligareal: 13 m2 Grundareal: 397 m2

Vand: El: Kloakering: Toilet: Køleskab:
Soveværelser: 1

Medlem af haveforening: Ja
Navn: Engparken H/F
Haveafgift: kr. 1.800

Denne kolonihave er desværre solgt.

Kolonihave i Odder til salg
Kolonihave sælges i Odder
H/F Enghaven

Fedet, have nr. 65

Skøn beliggenhed i eftertragtet haveforening sælges.

Huset fra 2008 er støbt på BMF sokler, ligesom der kun er benyttet BMF bygningsbeslag i opførelsen af huset. Huset udgør 13m2 og er isoleret med 75 cm i vægge og gulv. Der er termovindue og termoterrassedør i huset. Redskabsrummet er bygget sammen med selve huset og udgør 6m2. Her er plads til plæneklipper og haveredskaber. Bagved redskabsrummet er der bygget et rum med mulighed for toiletforhold. Dette er dog ikke benyttet, da der er gode toiletforhold ved fælleshuset, ca 100 meter væk.

Terrassen på 10m2 er delvis overdækket. Herfra nydes eftermiddags- og aftensolen - endda ganske ugeneret. Huset grænser op til Odder å på den ene side, og til den anden side skiller en 1,8 meter høj liguster hæk over til den eneste nabo.

Haven på 397m2 er hyggelig indrettet med flere bede og et stort smukt japansk kirsebærtræ midt på grunden, som blomstrer flot om foråret/sommeren. Under dette træ kan det anbefales at lave en dejlig hyggekrog - lige ved siden af vindrue - og blommetræet.

Herudover findes der på grunden et funktionelt drivhus samt et stort højbed med mulighed for at dyrke diverse grøntsager og krydderurter. Derudover er der stikkelsbær- og hindbærbuske, rabarber samt pæretræ at finde i højbedet.

Haveforeningen byder desuden på et stort fælleshus med køkken, borde og stole, poolbord, dart mm. samt udendørs område med grill, som der er mulighed for at leje til festlige lejligheder.

Foreningen er desuden kedetegnet ved et godt fællesskab, store velholdte haver og generelt en rigtig god atmosfære.

Du får altså her en særdeles attraktiv mulighed for at blive ejer af dette idylliske fristed.

Attraktiv haveleje på kr.900 pr. halvår.

Vurderingspris kr.43850

Til information, så er der beboelsespligt i Odder kommune, for at kunne blive indehaver af denne skønne have.


Odder
Kolonoihaveforeningen Engparken H/F, Bisgaardsvej 25a, 8300 Odder