Salgspris: Solgt!
Boligareal: 55 m2 Grundareal: 450 m2

Vand: El: Kloakering: Toilet: Køleskab:
Soveværelser: 1

Medlem af haveforening: Ja
Navn:
Haveafgift: kr. 11.144

Denne kolonihave er desværre solgt.

Skovlundes hyggeligste kolonihave


Skønt charmerende kolonihavehus med dejlig frodig have og rummelig udestue med direkte adgang til stor sydvestvendt træterrasse - en perle med masser af hygge og sjæl. Tæt på skov, mose og indkøb. 

Huset er opført i 1960 på hjørnegrund, med nyere tilbygning fra 2007. Det oprindelige hus er renoveret i 2008 med nye plankegulve, isolering, el og udskiftning af vinduer, etablering af badeværelse med toilet og brus, samt opførsel af køkken. Tilbygningen er en stor stue med loft til kip og hems med soveplads eller hyggehjørne. Fra den lyse stue er der direkte adgang til udestuen og den store træterrasse med udekøkken og højbede med krydderurter. Her er der masser af plads til afslapning, grilhygge og gæster. Fra udestue og terrasse er der udkig til haven med staudebede, roser, rhododendronbede og frugtbuske og træer. Skur på ca. 6 m2 med nyopført træterrasse foran hvorfra morgen-og eftermiddagssol kan nydes. Huset har været i Femina i juni 2015. 

http://www.femina.dk/bolig/boligreportager/bolig-kolonihavehus-med-kuloer 

El og helårsvand er indlagt, ligesom der er kloakeret. Huset er på andelsgrund og haveforeningen er ikke medlem af kolonihaveforbundet. H/F Hanevadsholm ligger i et lukket kvarter, omgivet af grønne arealer, Ejby mose og Harrestrup å, der løber langs foreningens nyetablerede naturlegeplads. 

Skovlunde
H/F Hanevadsholm
Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET