Salgspris: Solgt!
Boligareal: 14 m2 Grundareal: 385 m2

Vand: El: Kloakering: Toilet: Køleskab:
Soveværelser: 0

Medlem af haveforening: Ja
Navn: HF Rødegaardsløkken
Haveafgift: kr. 2.175

Denne kolonihave er desværre solgt.

Nybygget charmerende kolonihavehus centralt beliggende i Odense C
Med vemod sælges vores kolonihave pga. afstand og tidsmangel. Vi har prøvet at bygget et kolonihavehus, som skal emme af et enkelt kolonihaveliv, men som samtidig også har et moderne præg. I byggeprocessen har tanker omkring genbrug, bæredygtighed og kvalitet i valg af byggematerialer været i centrum. 

Oplysninger:
Hus: 14,34 kvm
Have: 385,67 kvm

Huset er udført og godkendt i 2016. Der er det nødvendige i huset. Der er indlagt vand og gjort klar til eltilslutning (elinstallationsrapport medfølger). Huset er isoleret i vægge (100 mm), tag (200 mm) og gulv (200 mm). Indvendig beklædning i gips og træpaneler. Fundamentblokke i 50 cm. dybde. Rottesikring. Desuden køkkenområde med vask, klapbord, hems til evt. opbevaring, kælder til opbevaring af f.eks. grøntsager. Udvendig beklædning er lærk og malet med linolie (pariserblå, selvom det fremstår sort - med tiden vil det blive flot patineret mørkeblåt, samt hvid til døre, vinduer samt ved aflukning under tagsten. Tagsten: Gammel dansk. Vinduer: Nykittede- og malede sprossevinduer med lang holdbarhed. 

Løsører: 2500kr. Der kan medfølge diverse løsører, bl.a. kemisk toilet, elkogeplader, udvalgt inventar og udendørsredskaber. 

Andre oplysninger: 
- Bopælspligt i kommunen. 
Odense
HF Rødegaardsløkken 302, Østerbæksvej, 5000 Odense C
Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET