Salgspris: Solgt!
Boligareal: 55 m2 Grundareal: 405 m2

Vand: El: Kloakering: Toilet: Køleskab:
Soveværelser: 1

Medlem af haveforening: Ja
Navn: H/F Romaltparken
Haveafgift: kr. 2.000

Denne kolonihave er desværre solgt.

RV 56, Romaltparken, 8960 Randers SØ

Denne dejlige have udbydes nu til en pris langt under vurderingen. Hav og hus er uhyre velholdt. Huset har indlagt el og koldt-/varmt vand.
Se billeder fra hus og have her <a href="https://1drv.ms/f/s!ApVM5uYU-m_JmFIn22D2VVT34Mvh">https://1drv.ms/f/s!ApVM5uYU-m_JmFIn22D2VVT34Mvh</a>
Huset indeholder køkken alrum, soveværelse, toilet og mellemgang. I køkkenet er der alt i hvidevarer – keramisk komfur, køleskab og emhætte. I stuen er der plads til spiseplads og sofagruppen. Soverummet har god plads til en 3/4 seng og i mellemgangen er der indbygget skab. Toiletrum indeholder brusekabine m.m. Al udvendig beklædning og tag er udskiftet i 2009 og husets "indmad" er udskiftet i 2014 – ny isolering, nye vægge og lofter som går til kip, nye elinstallationer og vvs-arbejde. Der er luft til luft varmepumpe, som giver et godt indeklima. Der er udendørsbelysning med sensorer og redskabsrummet mangler heller ikke.

Haven er nem at holde og meget velholdt. Der er fliser/terrasse omkring hele huset, to blomsterbede og græsplæne for resten. Haven ligger for enden af lukket sidevej, dejligt ugenert for alt og alle. Haven ligger lige ved siden af stort eng areal, hvor der næsten dagligt er heste på græs fra koloniens bondegård. Sidevejen til haven er bred og giver mulighed for parkering lige ved lågen. Den årlige udgift for hus og have er ca. kr. 2000. Forsikring – hus og løsøre - kan klares i kollektiv forsikring til en årlig præmie på ca. 900,00.

Vurderingspris: 241.737 - Salgspris: kr. 199.995. Der kan forhandles om prisen og eventuelle medfølgende løsøre.

Vil du se denne dejlige have, ringer du til Vinnie på telefon nummer 6063 6397

Du skal bo i Randers kommune for at købe denne have. Læs mere om vores haveforening på www.romaltparken.dk og FB Haveforeningen Romaltparken.

Randers
RV 56, Romaltparken, 8960 Randers SØ
Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET