Salgspris: Solgt!
Boligareal: 50 m2 Grundareal: 800 m2

Vand: El: Kloakering: Toilet: Køleskab:
Soveværelser: 2

Medlem af haveforening: Ja
Navn: Næsby havekoloni
Haveafgift: kr. 950

Denne kolonihave er desværre solgt.

Kæmpe grund
Min svigermor sælger hendes kolonihave i Næsby, Odense N. Foreningen hedder Næsby Havekoloni, have 55 og er en privat forening som en af de eneste i Odense Kommune. 

Kolonihaven indeholder tre værelser som vi har valgt at indrette som stue/spisestue, soveværelse og køkken. Derudover er der fuld loft, så du har næsten de samme kvadratmetre ovenpå som kan bruges til hvad der ønskes.  så har du evt. et soveværelse deroppe + opbevaring. Mål hus + skure, keder jeg pt ikke nøjagtigt ca 50 og grunden er på 800 kvm. Der er to skure som er blevet brugt til opbevaring af haveredskaber. 

Der er kommet nye termovinduer, ny dør, tagerender, malet huset + skure (for et par år siden), ekstra vindue (som skulle være sat i soveværelset), og derudover følger dig lister, køkkenlåger, skabslåger m.m. med i købet, så huset kan få den sidste finish. 

Kolonihaven er grundstenene, og så skal I selv sørge for hyggen og at præge den med jeres personlighed. Haven er også uden for meget pasning, så der er mulighed for at starte helt fra start uden at skulle lave en masse om.

Så hvis du ønsker en kolonihave med masser af muligheder, hvor alt det 'sure' arbejde er gjort - og gjort ordentligt(!), så er det nu, du skal slå til! 

Kolonihaven koster 950 kr pr år, der er vand i køkkenet og på matriklen. El er lige udenfor haven, hvor der er to stikkontakter.
Odense
Nordmarksvej 45. 5270 Odense n
Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET