Salgspris: Solgt!
Boligareal: 44 m2 Grundareal: 400 m2

Vand: El: Kloakering: Toilet: Køleskab:
Soveværelser: 1

Medlem af haveforening: Ja
Navn: Jørgen Berthelsens Minde
Haveafgift: kr. 2.500

Denne kolonihave er desværre solgt.

Velholdt kolonihave til salg
   Jørgen Bertelsens Minde, gade 1 have 34, Overvejen/ ved Øst-havnen.

Flere gange højt præmieret have med meget velindrettet og renoveret hus billigt til salg grundet flytning.

   Hus/have sælges for 95.000 kr. ring 22495555 for fremvisning

Der er parkeringsplads lige uden for havelågen, og haven er anlagt med bede og stier, så den er meget let at passe. Haven ligger desuden i et fredeligt område tæt på Limfjorden og indkøbsmuligheder.

Huset, som er på 44 m2, har indlagt strøm og vand, og er indrettet med soveværelse (plads til 2 stk. ¾ senge), stue/køkken i ét, baderum, toilet, gang og redskabsrum.
Huset er løbende vedligeholdt og har i periode bl.a. fået lagt nyt tag, flisebelægning rundt om hele huset, opsat nyt køkken.

Sommeren 2014 fik huset en gennemgribende renovering, hvor der bl.a. blev sat ny beklædning på hele huset udvendigt, og på flere af rummene inde i huset. Flere af vinduerne blev udskiftet med nyere termovinduer og ikke mindst blev alle plader skiftet ud i drivhuset. Der blev desuden opsat en markise over terrassen.

Den meget smukke og velanlagte have er indrettet med gode og praktiske gangarealer, græs, frugttræer, bærbuske, masser af blomster, køkkenhave, drivhus. Målet har i alle årene været, at haven skal være let at holde, at der skal være noget smukt at kikke på i hele sommerhalvåret, og at der skal være mulighed for at hente kartofler, persille, frugt, bær og blomster til daglig glæde.
Har I hund, vil det ikke være et større problem at holde den inde på matriklen, da der er hundehegn i størstedelen af hækken.

Grundareal: 400 m2. Haveafgift ca : 2.500 kr.
For yderligere info kontakt os venligst på: 22495555 60894641 40402643
Aalborg
Jørgen Bertelsens Minde, gade 1 have 34, Overvejen/ ved Øst-havnen
Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET