Salgspris: Solgt!
Boligareal: 30 m2 Grundareal: 400 m2

Vand: El: Kloakering: Toilet: Køleskab:
Soveværelser: 0

Medlem af haveforening: Ja
Navn: Budumvang Haveforening af 1982
Haveafgift: kr. 1.900

Denne kolonihave er desværre solgt.

Nem og skøn kolonihave - Budumvang 163, Aalborg

Skøn kolonihave beliggende i rolige omgivelser. Nyere fuldisoleret vinkelhus på 30 m² med stue, køkken og toilet, stue/køkken ud i ét rum.

Man ankommer til haven og en indbydende solrig terrasse, herfra åbner haven sig op med sine forskellige "rum". Fra terrassen er der adgang til huset og græsplænen, videre frem er et bed med blomster og buske som danner opdeling af haven. Flisegangen i midten af bedet fører ind til lille drivhus med flisebund og videre om til "nyttehaven" med æbletræer og plantekasse - her findes også en lille hyggelig terrasse, hvor man kan sidde og nyde morgen/formiddagssolen og plukke hindbær direkte fra planten.

Herfra går man langs hækken ad en lille sti, forbi duftende syrener, små porcelænsblomster og et ananasæbletræ med de sødeste æbler, her ender man så igen ved indgangen og den solrige terrasse.

Kolonihaven er beliggende på en hjørnegrund, så der kun er naboer på 2 sider - dvs at man er meget uforstyrret. Aalborg Kommune har lige blevet tyndet ud i omkringliggende krat, så der er ikke store træer og buskads som hænger ind over haven og forstyrrer for solen.

Alt i alt en rigtig hyggelig kolonihave, med nogle søde og rare naboer og en meget velfungerende haveforening, som afholder diverse arrangementer - hvis man har lyst.

Tjek: <a href="http://www.budumvang.dk">www.budumvang.dk</a>

Claus - 4041 4225

Aalborg
Budumvang 163, 9220 Aalborg Øst
Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET