Salgspris: Solgt!
Boligareal: 50 m2 Grundareal: 500 m2

Vand: El: Kloakering: Toilet: Køleskab:
Soveværelser: 1

Medlem af haveforening: Ja
Navn: OF Kvistgård
Haveafgift: kr. 9.000

Denne kolonihave er desværre solgt.

Nyd sommeren i det fineste fritidshus i Nordsjælland
NY PRIS!

Har desværre måtte erkende at jeg ikke får brugt min kolonihave nok og har derfor valgt at sælge denne skønne perle med frugttræer, bærbuske og en dejlig, stor solrig terrasse til nogen, der kan få mere glæde af den.

Huset er cirka på 50 m2 -(24 m2 hovedhus, 10m2 anneks, 15 m2 udestue) selve grunden er på 500 m2. 

I hovedhuset er der en lille køkkenafdeling, men når vejret er til det, kan der laves mad på terrassen. Der er to sovepladser i hovedhuset og i annekset er der en dobbeltseng.

Der er et Separett toilet i huset -det er nu blevet lovligt i foreningen at få etableret samletank, så man kan lavet træk og slip toilet, hvis man er mere til det. 

Der er mulighed få at tage bad i brusekabinen i annekset eller tage en skyller under bruseren ude i haven. I udestuen (overdækket terrasse) er der mulighed for at nyde de lyse sommeraftener samt dyrke tomater og agurker.

Der er blevet lavet helt nyt og lovligt el i oktober 2016 - regning haves.

Prisen for huset er på 399500 kr. og oveni det kommer der et depositum til foreningen som er på ca. 50500 kr., der tilbagebetales ved salg - det vil sige at prisen i alt er på 450000 kr. Lejen til foreningen er på 2250 kr. i kvartalet. 

Haven ligger på en stille grund i A-området bagerst i haveforeningen OF Kvistgård, hvor man ganske ugeneret kan nyde sommeren. Grunden er på 500 m2 med massere af sol fra morgen til aften. 

Haveforeningen har 200 parceller, fælles vaske- og badehus, legeplads og ligger 3-4 km fra Espergærde og Øresund. Der er 14 km til Hornbæk. 10-15 minutters gang til Lille Nords togbanestation Kvistgård og nem adgang til Helsingørmotorvejens afkørsel 3


Kvistgård
Hornbækvej 125
Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET