Salgspris: Solgt!
Boligareal: 50 m2 Grundareal: 439 m2

Vand: El: Kloakering: Toilet: Køleskab:
Soveværelser: 2

Medlem af haveforening: Ja
Navn:
Haveafgift: kr. 2.800

Denne kolonihave er desværre solgt.

Hyggeligt og fredeligt, ny renoveret kolonihavehus

Skønt lille ny renoveret kolonihavehus, beliggende i Ådalen, klods op af østerådalen. En hyggelig lille veletableret haveforening, med kun 52 huse og super venlige og hjælpsomme mennesker.

Der er bopælspligt i kommunen, samt det er ikke tilladt at bo i huset om vinteren, hvor der i øvrigt er lukket for vandet.

Huset er løbende renoveret fra 2011 til 2015. Huset ligger hyggeligt diskret bagerst på grunden som er niveau inddelt, så man har en dejlig forhave med både nyttehave i den ene halvdel og ordinær have i den anden, som blomstrer hele sæsonen.

Bagerst oppe ad trappen ligger huset, under det kæmpe æbletræ, med stor 26m2 træterrasse hvor størstedelen er overdækket.

Huset er indrettet med stue og nyt køkken i ét. Soveværelse. Ekstra værelse. Alle med nye isolerede gulve. Bad og toilet med nyt Hafa/Westerbergs arrangement.

Der er i 2014 lagt nyt eternittag, samt overdækning af terrasse. 

Vi har nu, hele familien, boet der hele sæsonen 6 år i træk.

Der er, ret unikt for kolonihaver, indlagt TDC så der kan installeres både kabel TV og internet.

Haven er nemt holdt. Der er anlagt mange højbede og der er lagt sand hele vejen rundt langs hækken, så den smule ukrudt der nu skulle komme hurtigt er af vejen. Der er anlagt næsten alt i bærbuske, solbær, ribs, stikkelsbær og blåbær. Huset er afskærmet af et levende blomstrende hegn, med masser af roser og klematis, så man kan sidde uforstyrret på terrassen.

Der er i forhaven skur til opbevaring af div haveredskaber, samt bag ved huset er der også et lille skur.

Huset er vurderet til 208.280,- Prisforslag 125.000,-

Plantegning er vejledende. Billeder er taget løbende igennem årene. Skriv eller ring hvis der skulle være ubesvarede spørgsmål eller for fremvisning.

Casper - 6070 9470
Signe - 2628 8638

Aalborg
Ådalen 18
Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET